Din ip: 3.236.138.35

hjem
hjem
pink floyd
pink floyd
dire straits
dire straits
venner
venner
bilder
bilder
eaa
espen
nytt
nytt
eaa.no
eaa.no
lenker
lenker
gjestebok
gjestebok
mail
mail
@eaa.no (logo) Hva er eaa.no?

Hva er eaa.no?

eaa.no er privat hjemmeside, med innhold som interesserer meg og som kanskje andre også kan dra nytte av. Sidene på eaa.no forbedres stadig og nye emner vil komme. I tillegg til disse sidene finnes det en skole side, skole.eaa.no, med nyttige lenker, diverse presentasjoner, oppgaver og prosjektnettsider. NB: Desverre er skole.eaa.no for tiden nede på grunn av trøbbel med webserver. I mellomtiden brukes adressen eaa.no/skole.

Målet med disse sidene, foruten å være informative, er at de skal være lette å orientere seg i, ryddige og pene. Skulle du finne noe vanskelig å finne fram i, ville det vært hyggelig om du enten sendte en mail eller skrev i gjesteboka og sa fra om hva som var vanskelig eller tungvint og kanskje også gi meg et tips om hvordan jeg kan forbedre siden. Si også gjerne fra om du finner feil på siden som feilinformasjon eller stavefeil + +.

Jeg vet at eaa.no kan være litt tung å laste på grunn av at menyen er basert på bilder. Det er slik det er. Grunnen til at jeg velger å bruke det systemet som er nå er at du trenger kun å laste bildene én gang (fordi det er de samme bildene på alle sidene), så er du først inne så tar ikke ting tid lenger. Dessuten er det flere og flere som har internett gjennom bredbåndsforbindelse i dette landet og da tar det ikke tid.

Alle websidene på eaa.no er utarbeidet etter W3C's retningslinjer når det gjelder bruk av HTML og Style Sheets. Sidene skal derfor passe de fleste nettlesere, men de er kun testet grundig i Opera 7, Opera 6, Netscape 7 og Microsoft Internet Explorer 6.

Henvendelser angående eaa.no's nettsider rettes til admin@eaa.no

Valid CSS! Valid HTML 4.01! 120255
© eaa.no
2010-07-28 - 02:44